Bienvenido al Ukeshop BCN!

Estamos muy felices de abrir nuestra tienda en línea dedicada exclusivamente al ukelele. Haremos todo lo posible para proporcionarte toda la información que necesitas a la hora de comprar un ukelele.

Nuestra filosofía es vender solo los instrumentos que nos gustan y que consideramos ofrecen una excelente relación calidad-precio. Hemos probado marcas de todo el mundo para ofrecerte lo mejor de lo mejor.
Estamos muy orgullosos de presentar al mercado español dos nuevas marcas: ISLANDER del famoso fabricante de ukeleles artesanales en Hawai KANILE`A, y MAESTRO, el principal fabricante de guitarras y ukeleles personalizados y hechos a mano en Asia, con la planta de producción en Singapur.
Esperemos que estés tan sorprendido por la calidad de estas marcas como nosotros.

2 commentarios

 • Hola!
  jo vaig rebre el meu ukelele menys de 24h després de demanar-lo… en Nicolas em va assessorar de fàbula per telèfon i em va donar molts bons consells per començar… tot genial, la veritat!
  Estic molt contenta d’haver trobat aquesta tenda i espero poder disfrutar tant del meu uke com ells transmeten que ho fan amb la seva feina!

  Salut!

  Agnès.

  Agnès
 • Hola amics d’Ukeshopbcn i resta d’ukeleleros (i futurs compradors! ?)
  Jo acabo d’arribar a aquesta família de la mà de l’amic Nicolas. La veritat és que estava una mica perduda a l’hora de comprar un ukelele i no sé com, vaig anar a parar a la pàgina d’Ukeshopbcn i els vaig escriure demanant info. La resposta va ser immediata i molt completa. Vaig quedar molt gratament impressionada de les informacions que em va donar en Nicolas. Es nota que s’estima el que fa, i tal com diu a la pàgina web, no ho fan simplement com a negoci sinó perquè li interessa que els seus clients coneguin l’ukelele i el comprin amb garanties i a un preu raonable.
  Tot ha estat molt fàcil. I l’enviament molt ràpid. En 12 hores ja el tenia a casa! (Barcelona – Girona). Ara només em falta trobar temps per practicar amb el meu preciós Ukelele MAHI MAHI MC – 77 Concert. Té una mesura ideal i crec que amb totes les partitures que m’heu enviat, aviat m’atreviré a venir a alguna Ukedada a Barcelona.
  Moltes gràcies per tot Nicolas.
  Salut i Ukeleles!
  Cris

  Cris

Deja un comentario

Tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de que se publiquen